top of page

Account Manager YouBeDo

Nijmegen, Nederland

Job Type

Full Time

About the Role

Heb je altijd al jouw verbindingstalent willen inzetten voor een mooiere wereld? Dat kan nu, want bij YouBeDo zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager voor onze b2b-klanten.

Wie zijn wij?

YouBeDo is een social enterprise die gaat voor positieve financiële impact. Een verandering die zorgt voor een herverdeling van geldstromen, richting de mensen die deze het hardst nodig hebben. Dit doen we door het verkopen van boeken. Van elk verkocht boek doneren wij tot 12% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat de klant kiest. Samen hebben we inmiddels al meer dan € 650.000 herverdeeld, niet in het minste dankzij onze zakelijke klanten.

Zo kiezen ABN AMRO, Aeres Hogeschool en het St. Antonius Ziekenhuis al voor YouBeDo. En met hen vele anderen.

Waar maak je onze klanten blij mee?

Je maakt contact met (middel)grote bedrijven die een volgende stap willen zetten in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk hierbij aan kennisintensieve organisaties in het mkb, opleidingsinstituten en ziekenhuizen.

Medewerkers van deze bedrijven hebben vaak een opleidingsbudget voor hun persoonlijk ontwikkeling. Een deel van dit budget wordt doorgaans aangewend voor (studie)boeken. YouBeDo heeft software ontwikkeld om het beheer van deze boekenbudgetten eenvoudig en inzichtelijk te maken.

Je hebt dus contact met de bedrijven die deze software inzetten voor hun medewerkers. Je ‘verkoopt’ software, boeken en impact voor een mooiere wereld. Een prachtige uitdaging, toch?

Wie ben jij?

Je bent een echte relatiebouwer: de verbinder. Je kunt je vinden in onze stelling ‘relaties gaan voor de baten uit’. Je bent netwerker pur sang en deinst niet terug om nieuwe relaties (koud) te benaderen.

Je bent ambitieus en het behalen van doelen is onderdeel van je ontbijt. Maar je wilt ook graag een bijdrage leveren aan het mooier maken van onze wereld. Je bent op zoek naar die combinatie.

Thuiswerken: je vindt het fijn om drie dagen vanuit huis te werken en twee dagen op ons kantoor in Nijmegen.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid belangrijk, de bedrijven waar je mee praat vinden dat ook. Je draagt zorg voor de acquisitie van nieuwe prospects en bent verantwoordelijk voor de contracten die daaruit voortvloeien.

We zoeken onderstaand profiel, maar reageer gerust als jouw profiel “afwijkt” en je weet dat je geschikt bent voor deze topjob!

Je hebt 3-5 jaar ervaring in een accountmanagement functie
Je bent proactief en werkt gestructureerd
Je hebt ervaring met HubSpot of een vergelijkbaar CRM-platform
Ervaring in de IT-branche is een pré
Je begrijpt het belang van MVO
Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor:

het aantrekken van nieuwe potentiële klanten;
de gehele sales funnel;
het opzetten van acties en activiteiten die bijdragen aan het vergroten van ons b2b-netwerk;
en het proactief verbeteren van ons productaanbod.
Wat bieden wij?

Een tijdelijk dienstverband van 32-40 uur per week
Salarisindicatie: €3000 – €3700 bruto (afhankelijk van ervaring ) o.b.v. fulltime dienstverband.
Een leuke, informele werkomgeving in het hart van Nijmegen
Reiskostenvergoeding
Laptop & telefoon
Persoonlijk boekenbudget (natuurlijk!)

Apply now

Please complete the form to apply for the position.

Thanks for submitting!

bottom of page