top of page

Accountmanager

Netherlands

Job Type

Full Time

About the Role

Vandaag de dag zijn er nog steeds heel veel organisaties, die zwakke communicatie hebben, op het moment dat er een kritieke toestand gaande is. Veel afdelingshoofden raken overprikkeld doordat communicatie, in kritieke toestanden, kris kras door elkaar loopt.


Account Manager New Business

In deze rol ga jij afdelingshoofden binnen de (ouderen)zorg helpen hoe zij kritische communicatie op orde krijgen en maak je daadwerkelijk impact/een verschil.


Voorbeeld van een case study:

Een ouderenzorg wil haar cliënten graag sneller helpen wanneer ze hulpbehoevend zijn. Dit kan een kritisch alarm zijn, maar ook een zorgvraag. Een zorgvraag is bijvoorbeeld “Ik wil wat drinken”, of “Ik heb hulp nodig met naar de toilet gaan”.


Middels de oplossingen van onze partner, kan de zorg zowel nood als hulpvragen ontvangen in een app. Op deze manier kunnen cliënten makkelijk om hulp vragen en kan de zorg deze hulp efficiënt en gericht bieden.


Omdat jij op basis van klant vragen op maat gemaakte oplossingen biedt, coördineer je complexe en lange trajecten. Wij zoeken iemand die dit juist als een uitdaging ziet.


Onze partner staat bekend om ludieke sales & marketing acties en jij krijgt daarom veel ruimte voor het opstellen van een creatief new business plan.


Je sluit aan bij een ambitieuze club en ontvangt uiteraard een mooi salaris, bonus en auto.

Apply now

Please complete the form to apply for the position.

Thanks for submitting!

bottom of page