top of page

Account Manager TMS

Antwerpen, België

Job Type

Full Time

About the Role

Onze samenwerkingspartner is op een missie om de Transport Industry te digitaliseren. Zij zijn dé digitale alles-in-één oplossing binnen de Transport Industry.

In 2018 zijn ze ze met een groep van vier ambiteuze ondernemres gestart en vandaag de dag tellen ze zo’n zestig teamleden.

Als Sales consultant start je met een onboarding waar jij alles leert over de transport sector en hun oplossingen! Om een zo juist mogelijk beeld te krijgen, ga je ook een dag met een klant mee op pad om te zien hoe jouw klant de tools gebruikt. Het vervolg van de training bestaat uit het schaduwen en leren van een ervaren Sales Manager.

Zodra je eenmaal zelfstandig aan de slag bent, benader je potentiële klanten binnen de Transport Industry in jouw toegewezen regio. Dit doe je door te bellen, social media, referrals en twee keer per jaar een bezoek aan de Transport beurs. Je zit aan tafel bij eigenaren, Directie leden en CEO’s/CFO’s. Het is aan jou om in kaart te brengen waar de behoefte ligt. Jij voorziet van het juiste advies en helpt met de digitalisatie van A tot Z.

Vanaf 2025 dient de Transport Industry te zijn gedigitaliseerd. Je sluit daarom aan bij een organisatie waarbij je écht waarde toevoegt naar je klant

Indien je goed presteert kan je doorgroeien naar Sales Manager.

Auto van de zaak + tankkaart
McBook
Aantrekkelijk bonussysteem

Apply now

Please complete the form to apply for the position.

Thanks for submitting!

bottom of page